Testimonials

Joris Warrens is de vaste begeleidende fysiotherapeut van ons Nordic Walking groepje. Het is erg plezierig met hem een uur lang te wandelen en hij houdt rekening met alle leden van de groep. Tussendoor doen we oefeningen die per week verschillend zijn. Hierdoor wisselt het wandelen soms van wat fanatieker tot wat rustiger. Joris blijft gestaag instructies geven wanneer de aandacht verslapt op bepaalde gebieden. Hierdoor word je weer voor 100 procent bij de les gehaald. Een fijne begeleider! Daar heb je wat aan!  (02-09-2013)

Pink van Muiswinkel

 

Wij hebben gesport bij Healthcenter Spaarneboog. Hier zijn wij uitstekend begeleid door Joris Warrens. Ook toen Frans gedotterd is, heeft hij Frans super goed begeleid om er weer bovenop te komen. Als je verder iets mankeert zal hij altijd kijken wat je er aan kan doen en neemt hij de tijd voor jou. (10-09-2013)

Frans & Katholina

 

Joris zijn begeleiding is erg goed omdat hij ruim de tijd neemt om dingen uit te leggen en te herhalen. Door zijn begeleiding is mijn knie nu veel stabieler en heb ik geen pijn meer tijdens het hardlopen. Vooral zijn kennis over het lichaam, bewegen en trainen hebben mij geholpen. Hij is een personal coach die je heel specifiek kan helpen met een lichamelijke belemmering tijdens bewegen/sporten. (01-02-2014)

Gemma